[bsi_hotel lang="hu"]

Étterem

ÉTTERMÜNK ÉS TERASZUNK IS NYITVA TART!

Várjuk Önt is! Bistro Tíz 2021

Megkérjük kedves Vendégeinket, hogy az aktuális kormányrendelet szerint, éttermünkbe érkezéskor védettségi igazolványukat mutassák be kollégáink számára! Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező Vendégeink kizárólag teraszunkon fogyaszthatnak, azonban az étel megrendelésének és átvételének idejéig tartózkodhatnak éttermünkben.


A BistroTíz a Hotel Magyar Király**** épületében található.

A design tapéta találkozása a nyers téglaboltívvel tökéletesen jellemzi a bisztró stílusát, akárcsak a szálloda, az étterem is ötvözi a klasszikus elemeket a modern technikákkal.

Könnyed hangulatával kiváló helyszín mindazoknak, akik a sörözés és borozás mellett szívesen fogyasztanak ínyenc falatokat, sör- és borkorcsolyákat, de azok is megtalálják számításukat, akik ízletes hagyományos vagy akár speciális nemzetközi ízekre vágynak.

vendeglatas1
vendeglatas2

Természetesen gondoltunk gyerkőc vendégeinkre is, valamint azokra, akik egy könnyű salátával űznék el éhségüket. –>húsevő, növényevő, kisétkű, nagyétkű..

A BistroTíz laza stílusának köszönhetően kiváló helyszín üzleti megbeszélések, családi és céges rendezvények lebonyolítására.

bisztro

NYITVATARTÁS


Hétfő-Péntek 11:30-13:30 és 17:00-21:30
Szombat 11:30-21:30
Vasárnap ZÁRVA

Telefon: +36 22 311 262

Email: info@bistrotiz.hu