Check-in Date:
Check-out Date:
Adult/Room:
Child / Room:

Étterem

Kedves Vendégeink,

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy szállodánk és éttermi részlegünk, 2020.04.01-06.30. között üzemelési szünetet tart. Amennyiben bármilyen változás áll be, úgy természetesen annak megfelelően módosítjuk az üzemszünet végét.

Bővebb információ és rendelés miatt keresse kollégáinkat, a +36 22 311 262 -telefonszámon vagy az info@magyarkiraly.hu e-mailcímen.

Amint lehetséges sok szeretettel és újult erővel várjuk Önöket éttermünkbe. 

Megértésüket ezúton is köszönjük.

Hotel Magyar Király vezetősége


A BistroTíz a Hotel Magyar Király**** épületében található.

A design tapéta találkozása a nyers téglaboltívvel tökéletesen jellemzi a bisztró stílusát, akárcsak a szálloda, az étterem is ötvözi a klasszikus elemeket a modern technikákkal.

Könnyed hangulatával kiváló helyszín mindazoknak, akik a sörözés és borozás mellett szívesen fogyasztanak ínyenc falatokat, sör- és borkorcsolyákat, de azok is megtalálják számításukat, akik ízletes hagyományos vagy akár speciális nemzetközi ízekre vágynak.

vendeglatas1
vendeglatas2

Természetesen gondoltunk gyerkőc vendégeinkre is, valamint azokra, akik egy könnyű salátával űznék el éhségüket. –>húsevő, növényevő, kisétkű, nagyétkű..

A BistroTíz laza stílusának köszönhetően kiváló helyszín üzleti megbeszélések, családi és céges rendezvények lebonyolítására.

bisztro

NYITVATARTÁS

Hétfő – Szombat 11:30 – 15:00; 18:00 – 22:00
Vasárnap 18:00 – 22:00

Asztalfoglalás: +36 22 311 262

Email: info@bistrotiz.hu