[bsi_hotel lang="hu"]

Ajándékutalvány

 

Ajándékutalvány 


Nem tudja mit adjon ismerőseinek, szeretteinek, üzleti partnereinek?

A megoldás: ajándékutalvány!

Legyen szó étteremről vagy szállodáról, nálunk mindent megtalál!


Aktuálisan megvásárolható ajándékutalványok elérhetőek itt.
ajándékutalvány

Esküvő

Esküvő 


Szertartáshoz, lakodalomhoz, esküvői ebédhez vagy vacsorához keres helyszínt? Megtalálta a legmegfelelőbbet! Számtalan, hangulatos rendezvénytermünk bármely alkalomhoz kiváló helyszínt biztosít.

Szabad időpontokkal és egyedi esküvői menüajánlatokkal, italsorokkal Horváth Zsolt bankett managerünk a bankett@magyarkiraly.hu e-mail címen vagy a +36-70/608-9317-es telefonszámon készséggel áll rendelkezésükre.

Hiszünk benne, hogy a helyszín tökéletes megválasztása mellett ugyanolyan lényeges a megfelelő ételek felsorakoztatása, amelyhez egyedi esküvői menüt állítunk össze. Az esküvő vendégei számára pedig a hazautazás és a fáradalmak kipihenése se jelentsen problémát, a násznép számára kedvezményes áron biztosítunk szobákat. A felejthetetlen esküvő megszervezéséhez szolgáltatói partnerhálózatunkkal együtt szívesen segítünk minden párnak.

Szállodánkban a klasszikustól a modernig minden típusú esküvő számára lehetőséget tudunk biztosítani.
Örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő nagyságú és hangulatú helyszínt Hotelen belül, hiszen 4 teremmel állunk rendelkezésükre, egyedülállóan Székesfehérváron és a régióban.
Nagyszabású – kerekasztalokkal akár 250-300 fős – esküvő lebonyolítására alkalmas az üvegkupolával fedett Kupola termünkben a csillagos ég alatt élvezhetik az ünneplést, míg a meghittebb, kisebb létszámú esküvő nagyszerű helyszíne lehet a 3 fenséges hangulatú, egybenyitható Szent István terem. A kis létszámú esküvőhöz a legmegfelelőbb szállodánk büszkesége, a Trónterem, melyben az ifjú pár s a vendégsereg királyi pompában ünnepelhet.


Esküvői galéria

eskuvo_menu