Check-in Date:
Check-out Date:
Adult/Room:
Child / Room:
DSCN3961

Mélygarázs

Közvetlenül Szállodánk alatt 21 férőhelyes mélygarázs található személygépjárművek részére, ahol a parkolási kapacitás emelő rendszerek segítségével tovább növelhető. A mélygarázsban kamerás megfigyelő rendszer működik.
wellness 2

Szauna

Egy egésznapos városnéző séta vagy egy kimerítő konferencia után testünknek szüksége van a megújulásra. A Hotel Magyar Királyban masszázs, finn illetve infraszauna, fényterápia, sókabin és jakuzzi kádak várják a felfrissülni vágyó vendégeket. A Wellness általános nyitvatartási ideje: H – P: 06:30 – 10:00; 18:00 – 21:00; Hétvégén előzetes bejelentkezés alapján.
fit 2

Fitness

Sportolni vágyó vendégeink számára kiváló lehetőséget nyújt szállodánkban található fitnessterem, mely a nap bármely szakában igénybe vehető, és az alábbi eszközök állnak rendelkezésre: futógép, fitness kerékpár, sífutógép, kombinált edzőgép, boxzsák és TRX.
kep3

Masszázs

Mi sem nyújtana nagyobb felfrissülést egy fárasztó nap után, mint hogy igénybe vegye svéd vagy eredeti thai masszázs szolgáltatásunkat. Kedvére válogathat a legkölönfélébb masszázsfajtákból… Részletekért kattintson
csocsó2

Játékterem

További kikapcsolódási lehetőséget biztosít játéktermünk, ahol darts, biliárd, léghoki és akár 4 személy számára is felhőtlen szórakozást kínáló csocsó asztal kapott helyet.