Check-in Date:
Check-out Date:
Adult/Room:
Child / Room:

Pihenés órái - napközbeni szobahasználat | 19 900 Ft

Napközbeni szobahasználat – Pihenés órái

Szoba ára: 19 900 Ft 2 fő részére
Érvényes: 2019.01.02-06.30. között, kivéve kiemelt időszakok


Csomag tartalma:

  • szállás 2 fő részére kétágyas szobában
  • szoba elfoglalása 10 órától
  • szoba elhagyása érkezési nap 16 óráig
  • díjmentes korlátlan WiFi használat a szálloda területén

Lakosztály felár: 12 000 Ft / lakosztály / éj

Ballagás 2019 – 5 500 HUF / fő – MEGTELT

Ballagás 2019 – Korlátlan büféasztalos menü – MEGTELT!
5 500 Ft / fő

Gyermekeknek 4 éves korig ingyenes, 14 éves korig 2 990 Ft/fő
Áraink tartalmazzák az ÁFÁ-t.

Bővebb információ és asztalfoglalás miatt keresse kollégáinkat, a +36 22 311 262 -telefonszámon vagy az info@magyarkiraly.hu e-mailcímen.


Salátabüfé
Friss saláták: joghurtos, balzsamecetes, olívás öntetekkel
Friss paradicsom
Jégsaláta
Friss uborka
Leveles saláták
Francia saláta
Görög saláta
Házi vegyes savanyúságok

Levesek
Palócleves
Marha húsleves gazdagon
Édesburgonya krémleves

Meleg ételek
Csirkemell baconnel és sajttal töltve
Suvidált sertéskaraj barbecue mártással
Vörösboros marhapörkölt
Rántott zöldségek
Vegetáriánus tészta

Köretek
Jázminrizs
Pirított burgonya
Párolt zöldségek
Galuska

Desszertek
Somlói galuska
Fagylalt büfé
Gyümölcstál

Italfogyasztás kedvezményes itallapunk alapján!

Az egyéb étrend szerint étkező vendégeinknek (ételallergiások, vegetáriánusok) az igényeikhez igazodó menüt kínálunk.

Esküvői menüajánlatok 2019

Esküvői menüajánlatok 


Egyedi esküvői menüajánlatokkal, valamint a lenti menüsorokhoz leginkább illő italsor kiválasztásához Horváth Zsolt bankett managerünk a bankett@magyarkiraly.hu e-mail címen vagy a +36-70/608-9317-es telefonszámon készséggel áll rendelkezésükre.


MENÜ I.
Tányér-, tál- vagy büféasztalos szervízzel is igényelhető.

Leves
Gyöngyöző Újházi tyúkhúsleves, topfban tálalva

Előétel
Vörösboros marhapörkölt házi galuskával, személyenként szervírozott friss uborkasalátával

Főétel
Prágai sonkával és kézmíves sajttal töltött jércemell köntösben
Baconbe tekert pulykamellérmék
Cigánypecsenye kakastaréjjal
Panírozott zöldségek, igény szerint és rántott sajt

Köret
Illatos jázmin rizs
Parázsburgonya
Párolt royal zöldségkorongok

Tartármártás

Idény hordós savanyúságok
Kovászos uborka
Káposztasaláta
Friss paradicsomsaláta

Éjféli menü
Lakodalmas gombócos káposzta tejföllel és friss bagettel


MENÜ II.
Tányér-, tál- vagy büféasztalos szervízzel is igényelhető.

Hideg előétel
Hideg libamáj tortácska friss salátával körítve, áfonyás lilahagymalekvárral bolondítva, tányérszervízes felszolgálással

Leves
Lakodalmas tyúkhúsleves gazdagon zöldségelve, lúdgége tésztával, topfban tálalva

Főétel
Rántott csirkecomb a nagymama receptje szerint – hagyományos bundában, vajban sütve
Baconös szűztekercs asztaltszilvával töltve
Hízott kacsa combja és melle
Ízes kéksajttal töltött gombafejek bundában sütve
Grillsajt

Köret
Párolt jázminrizs ízletes zöldségekkel
Rozmaringos burgonyakorongok
Almás párolt lilakáposzta
Olivaolajon pirított zöldségek

Tartármártás

Idény hordós savanyúságok
Káposztasaláta
Uborkasaláta
Friss paradicsomsaláta

Desszert
Fagylaltvariációk
vagy
Gyümölcsválogatás a kert remekeiből

Éjféli menü
Lakodalmas gombócos káposzta tejfellel
Hortobágyi húsos palacsinta paprikás mártással
Friss bagett


MENÜ III.
Kizárólag büféasztalos szervízzel igényelhető.

Leves
Marhahúsleves vele főtt zöldségekkel, lúdgége tésztával, topfban tálalva

Főételek
Egészben sült tarja fokhagymával fűszerezve, ízes pecsenyelében tálalva
Prágai sonkával és kézműves sajttal töltött bundázott jércemell
Zöldfűszeres túróval töltött göngyölt pulykarolás póréhagymás tejszínmártásban
Zöldséges-paradicsomos penne parmezánforgácsokkal

Köretek
Hagymás burgonya cikkek
Párolt jázminrizs illatos petrezselyemmel
Vajban párolt zöldségek

Saláta büfé
Friss leveles saláták
Ropogós kerti zöldségek
Házi káposzta-, uborka-, paradicsomsaláta

Tartármártás
Snidlinges joghurt
Málnaecet

Desszert
Fagylaltvariációk
vagy
Gyümölcsoázis

Éjféli menü
Lakodalmas gombócos káposzta
Friss bagett


MENÜ IV.
Kizárólag büféasztalos szervízzel igényelhető.

Leves
Palotai szárnyas raguleves, topfban tálalva

Főételek
Sertésszűz Csáky-módra – tojásos lecsóval töltve
Omlós jércemell és combfilé bundázva
Pikánsan fűszerezett sertésoldalas
Veresboros vaddisznópörkölt
Tortellini erdei gombákka, pikáns sajtmártással locsolva

Köretek
Házi galuska
Párolt boros káposzta
Olivaolajon futtatott zöldségek
Fűszeres burgonya gerezdek

Saláta büfé
Friss kerti saláta dresszingekkel
Hordós káposzta-, uborka-, paradicsomsaláta

Tartármártás

Desszert
Fagylaltvariációk
vagy
Gyümölcsválogatás

Éjféli menü
Hagyományos székelykáposzta
Mini vagdalt majonézes kukoricasalátával
Helyben sütött bagett


MENÜ V.
Kizárólag büféasztalos szervízzel igényelhető.

Hideg előétel
Hízott kacsamájhab tésztakosárba ültetve, vörösboros balzsamkrémmel megbolondított mikrosalátákkal tálalva – tányérszervíz

Leves
Aranyló gyöngytyúkerőleves saját húsával, zöldségekkel és frissen főzött lúdgége tésztával, topfban tálalva

Főételek
Fekete erdei sonkával és kázmíves sajttal töltött jércemell vajban forgatva
Pirosra sült kacsacomb és kacsamell szeletek
Borjúpaprikás
Tűzdelt szarvasgomba áfonyás barnamártásban fürdetve
Vargányás tagliatelle parmezán forgáccsal

Köretek
Illatos basmati rizs
Pezsgővel párolt lilakáposzta
Vajas burgonya friss petrezselyemmel
Tojásos galuska, ahogy a nagymamák készítik
Röszti burgonya

Salátabüfé
Ropogós salátamix
Házi uborka-, káposzta-, paradicsomsaláta

Snidlinges joghurt
Málnaecet
Kézműves sajtválogatás

Desszert
Fagylaltpult friss gyümölcsökkel párosítva

Éjféli menü
Lakodalmas töltött káposzta
Pankómorzsában sült csirkecombfilé
Majonézes burgonyasaláta

eskuvo_menu