[bsi_hotel lang="hu"]
DSCN3961

Mélygarázs

Közvetlenül Szállodánk alatt 21 férőhelyes mélygarázs található személygépjárművek részére, ahol a parkolási kapacitás emelő rendszerek segítségével tovább növelhető. A mélygarázsban kamerás megfigyelő rendszer működik. Térítés ellenében vehető igénybe.
sauna

Szauna

Egy egésznapos városnéző séta vagy egy kimerítő konferencia után testünknek szüksége van a megújulásra. A Hotel Magyar Királyban masszázs, finn illetve infraszauna és sókabin várja a felfrissülni vágyó vendégeket. A szaunák előzetes bejelentkezés alapján 7:00-21:00 között használhatóak.
fit 2

Fitness

Sportolni vágyó vendégeink számára kiváló lehetőséget nyújt szállodánkban található fitnessterem, mely a nap bármely szakában igénybe vehető, és az alábbi eszközök állnak rendelkezésre: futógép, fitness kerékpár, sífutógép, kombinált edzőgép és boxzsák.
kep3

Masszázs

Mi sem nyújtana nagyobb felfrissülést egy fárasztó nap után, mint hogy igénybe vegye eredeti thai masszázs szolgáltatásunkat. Kedvére válogathat a legkülönfélébb masszázsfajtákból…
csocsó2

Játékterem

További kikapcsolódási lehetőséget biztosít játéktermünk, ahol biliárd, léghoki és akár 4 személy számára is felhőtlen szórakozást kínáló csocsó asztal kapott helyet.
török fürdő

Árpád fürdő belépőjegy

A szállodától 600 m-re fekvő, 10 perces kényelmes sétával megközelíthető, nagy történelmi múlttal rendelkező Árpád fürdőbe kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítunk szállóvendégeink számára. A belépők tartalmazzák az élménymedencék, szaunák, gőzkabin, sószoba, tepidárium, zárt öltözőkabin használatát és a szaunaprogramokon való részvételt. A jegyek foglaláskor előre igényelhetőek vagy megvásárolhatóak szállodánk recepcióján.