[bsi_hotel lang="hu"]
Széchenyi 2020

Infokommunkációs fejlesztések a Balance-99 Zrt-nél

infokommunikációs fejlesztés EU_page-0001

„Gyakornoki állás a Hotel Magyar Király szállóban”

Kedvezményezett neve: Balance-99. Zrt.

Szerződött támogatás összege: 3.163.165 Ft

Támogatás mértéke (%-ban): 100%

Projekt befejezési dátuma: 2017.11.23

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2017-01445

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt megvalósításának célja, hogy a szervezet tulajdonába tartozó Hotel Magyar Király**** recepciójára gyakornokot vegyünk fel, aki a projekt lejártával határozatlan időre a szervezet foglalkoztatásában maradjon és előmeneteli lehetőséget tudjunk neki nyújtani hosszútávon. A Hotel Magyar Király Székesfehérvár egyik legpatinásabb szállodája, melyben a foglalkoztatottak szerint jó és érdemes dolgozni. Foglalkozatottjaink megbecsülésben és hosszútávú foglalkoztatásban részesülnek, az általunk nyújtható legjobb juttatás mellett. Mivel a szállodaiparban sokan dolgoznak nők, ezért gondolnunk kell arra, hogy a gyermekvállalások idejére kineveljük az utódokat, hogy legyen időnk betanítani az új munkavállalót. Továbbá egy gyakornok betanítása azért jelent előnyt számunkra, mert nálunk tanulja meg a vendéglátás alapjait, így egy általunk elvárt munkamorált tud felvenni, mely hosszútávú foglalkoztatást jelent a számára és számunkra is. A gyakornok betanítását a már recepció feladatainak ellátásában jártas Czeczei Krisztina munkatársunk látta el. A kiválasztott gyakornok neve Búza Lilla. A projekt a gyakornoki program végrehajtásához szükséges nagy értékű eszközök beszerzése is megtörtént, melyek tartalmazzák a gyakornok öltözködéséhez szükséges öltözőszekrényeket, a recepción végzett munkájához szükséges laptopot és a recepción már meglévő 2 asztali géphez szükséges 2 új monitor beszerzését. A recepción lévő gépeken történő munkavégzéshez szükséges immateriális javak körébe tartozó MS Office home & business szoftver beszerzését. A projekt befejezésével célunk volt a gyakornok megtartása és tovább foglalkoztatása hosszútávon.

A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a Balance-99 Zrt-nél

Kedvezményezett: Balance-99 Zrt

Támogatási összeg: 14 995 700 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tervezett befejezése: 2017. november 1.

Projektazonosító: GINOP-5.3.2-16-2016-00175

Projektünk elsődleges célja a munka és a magánélet összehangolását lehetővé tévő rugalmas foglalkoztatás elterjesztése szervezetünknél. Ennek érdekében a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetését támogató képzési és szervezetfejlesztési tevékenységeket valósítunk meg, kismértékű infrastrukturális beruházással kiegészítve.

A munka és a magánélet összehangolását elősegítő intézkedések hozzájárulnak munkatársaink, különösen a kisgyermeket nevelők, valamint egyéb speciális élethelyzetben lévők foglalkoztatási helyzetének javulásához, ezáltal a munkavégzés hatékonyságának növeléséhez.