[bsi_hotel lang="hu"]

Konferencia helyszín

konferencia

A székesfehérvári Hotel Magyar Király**** 5 konferenciatermével mindenféle típusú konferencia, rendezvény lebonyolításához alkalmas.
Kupola termünk közel 400 fős befogadóképességével már számos konferenciának adott helyszínt az évek során. Kíváló technikai felszereltségének köszönhetően színvonalas konferenciák és kongresszusok térnek vissza hozzánk az üzleti élet legkülönbözőbb szegmenseiből.
Nagytermünk üvegkupolájával, természetes megvilágításával igazán különlegessé teszi a helyszínt, de természetesen a terem sötétíthető is, amennyiben a rendezvény, konferencia jellege igényli.
Nagyobb konferencia, kongresszus esetében a plenáris terem mellett 3 szekcióterem is rendelkezésre áll, melyek igény szerint összenyithatóak. Kupola termünk oldalfolyosója és a szekciótermeink alkalmasak akár kiállítási standok felállítására is.
Rendezvényekre igény esetén hostesseket, tolmácsberendezést, tolmácsot, fényképészt, dekoratőrt, zenei és kulturális fellépőket is tudunk ajánlani, hogy ezzel is megkönnyítsünk az Ön munkáját.
Kollégáink várják az Ön jelentkezését is a sales@magyarkiraly.hu e-mail címen.

Vissza

Rendezvénytermeink!