Check-in Date:
Check-out Date:
Adult/Room:
Child / Room:

Konferenciák

konferenciak

A klasszicista stílusban épült és 2010-ben teljesen felújított székesfehérvári Hotel Magyar Király**** 5 konferenciateremmel alkalmas mindenféle típusú rendezvény lebonyolításához.
Kupola termünk közel 400 fős befogadóképességével már számos konferenciának adott helyszínt az évek során. Kíváló technikai felszereltségének köszönhetően színvonalas konferenciák és kongresszusok térnek vissza hozzánk az üzleti élet legkülönbözőbb szegmenseiből.
Nagytermünk üvegkupolájával, természetes megvilágításával igazán különlegessé teszi a helyszínt, de természetesen a terem sötétíthető is, amennyiben a rendezvény jellege igényli.
Nagyobb konferenciák esetében a plenáris terem mellett 3 külön is szekcionálható terem is rendelkezésre áll, melyek összenyithatóak, külön- külön csoportmunkákra is használhatóak. Kupola termünk folyosója és a szekciótermeink alkalmasak kongresszusok esetében igénykényként felmerülő kiállítási standok felállítására is.
Rendezvényeinkre igény esetén hostesseket, tolmácsberendezést, tolmácsot, fényképészt, dekoratőrt, zenei és kulturális fellépőket is tudunk ajánlani, hogy ezzel is megkönnyítsünk az Ön munkáját.

Vissza

Rendezvénytermeink!