Check-in Date:
Check-out Date:
Adult/Room:
Child / Room:

Esküvők

09

Szállodánkban a klasszikustól a modernig minden esküvőre lehetőséget tudunk biztosítani, szervezésükben Horváth Zsolt bankett managerünk áll a párok rendelkezésére.
Örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő nagyságú és hangulatú helyszínt Hotelen belül, hiszen négy teremmel állunk rendelkezésükre, egyedülállóan városunkban és a régióban.
A nagyszabású -kerekasztalokkal akár 250-300 fős esküvők lebonyolítására alkalmas exkluzív Kupola termünkben a csillagos ég alatt élvezhetik az ünneplést, míg a meghittebb, kisebb létszámú esküvőkhöz a 3 fenséges hangulatú, egybenyitható Szent István terem ad nagyszerű helyszínt. A kis létszámú esküvőkhöz a legmegfelelőbb szállodánk büszkesége, a Trónterem, melyben az ifjú pár s a vendégsereg királyi pompában ünnepelhet.
A helyszín tökéletes megválasztása mellett ugyanolyan lényeges a megfelelő ételek felsorakoztatása, amelyhez többféle, ínycsiklandozó esküvői menüből válogathatnak kínálatunkból. Hagyományos tányérszervizes vagy büférendszeres választékunk mellett lehetőségük van akár egy vegyes terítéses menüsor kiválasztására is.
A messziről érkezett vendégeknek nem jelenthet problémát a hazautazás és a fáradalmak kipihenése, hiszen a násznép számára kedvezményes áron biztosítunk szobákat. A csodás lakodalom után pedig igazi különlegességgel kedveskedünk a házaspárnak: a nap fénypontjaként a nászutas lakosztály a mi nászajándékunk.

Egy felejthetetlen esküvő sikere a részletekben rejlik, melynek előkészítésében és lebonyolításában lelkes és tapasztalt kollégáink nagy segítségére lesznek. Keresse Horváth Zsolt bankett managerünket a bankett@magyarkiraly.hu e-mailcímen!

Vissza

Rendezvénytermeink!