[bsi_hotel lang="hu"]

Esküvő

esküvő

Esküvői galéria

Szállodánkban a klasszikustól a modernig minden típusú esküvő számára lehetőséget tudunk biztosítani.
Örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki megtalálja igényeinek megfelelő nagyságú és hangulatú helyszínt Hotelen belül, hiszen 4 teremmel állunk rendelkezésükre, egyedülállóan Székesfehérváron és a régióban.
Nagyszabású – kerekasztalokkal akár 250-300 fős – esküvő lebonyolítására alkalmas az üvegkupolával fedett Kupola termünkben a csillagos ég alatt élvezhetik az ünneplést, míg a meghittebb, kisebb létszámú esküvő nagyszerű helyszíne lehet a 3 fenséges hangulatú, egybenyitható Szent István terem. A kis létszámú esküvőhöz a legmegfelelőbb szállodánk büszkesége, a Trónterem, melyben az ifjú pár s a vendégsereg királyi pompában ünnepelhet.
A helyszín tökéletes megválasztása mellett ugyanolyan lényeges a megfelelő ételek felsorakoztatása, amelyhez egyedi esküvői menüt állítunk össze. Az esküvő vendégei számára pedig a hazautazás és a fáradalmak kipihenése se jelentsen problémát, a násznép számára kedvezményes áron biztosítunk szobákat.

A felejthetetlen esküvő sikere a részletekben rejlik, melynek előkészítésében és lebonyolításában kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Horváth Zsolt bankett managerünk várja az Ön jelentkezését is a bankett@magyarkiraly.hu e-mailcímen!

Vissza

Rendezvénytermeink!