[bsi_hotel lang="hu"]

Egyéb rendezvények

rendezvények

A Hotel Magyar Király**** a nagy konferenciák és kongresszusok mellett kiválóan alkalmas egyéb üzleti és családi rendezvények lebonyolítására is, melyek az egyedi igényeket figyelembe véve rendezvény termeinken kívül, a Borozóban – a szálloda hangulatos pincéjében – vagy a Bistro Tíz éttermünkben is tarthatóak.

Szemináriumok, meetingek, sajtótájékoztatók, üzleti megbeszélések, csapatépítő tréningek, bálok, gálavacsorák, koktél partik, termékbemutatók, kiállítások, díjátadók mind üzleti rendezvények, melyek lebonyolítása szállodánknak már rutinfeladat. Legnagyobb rendezvénytermünk 370 m2 nagyságú, amely alkalmas lehet akár új autó bemutatóra és ehhez kapcsolódó fogadásokra is. Az elképzelések kialakításában és kivitelezésében kollégáink készséggel állnak az Önök rendelkezésére sales@magyarkiraly.hu e-mailcímen.

Családi rendezvények közül a legkeresettebbek az esküvők mellett a keresztelők, születésnapi és névnapi ünneplések, leány és legénybúcsúk, ballagások, bankettek és házassági évfordulók. Kollégánk áll rendelkezésére a bankett@magyarkiraly.hu e-mailcímen.

Vissza

Rendezvénytermeink!